El Club Natació Catalunya ha encadenat la quarta derrota consecutiva a la seva piscina davant el Centre Natació Mataró a la Lliga Premaat masculina de waterpolo. Els de Tato García han perdut per 4 a 10.

Oportunitat perduda en el primer quart

Els primers vuit minuts han tingut un cert domini del Catalunya. Malgrat tot, els graciencs no han estat inspirats de cara a porteria i el primer període ha estat per al Mataró amb un parcial d’1 a 2.

En el segon quart, les diferències s’ha eixamplat per als de Beto Fernández que al descans ja guanyaven per 1 a 5, després que el Cata no hagi aconseguit fer cap més gol.

Després del descans, el Mataró ha mantingut les diferències. Un fet que ha permès als mataronins arribar a l’últim quart amb un 3 a 9 al seu favor que, després de l’últim parcial d’empat a 1, ha acabat deixant el definitiu 4 a 10 en el marcador.

El jugador del Catalunya John Grover ha estat el màxim golejador del partit. El nord-americà ha fet tres dels quatre gols del seu equip. De la seva banda, el jugador del Mataró, Edu Mínguez, ha estat considerat el millor del partit.

Amb aquest resultat, el Catalunya es manté a la part baixa de la classificació després de sumar tres victòries en els nou partits que ha disputat. Els triomfs amb el Canoe, l’Echeyde i el Navarra mantenen l’equip gracienc en la novena posició.