Espanyol femení
@AtletiFemenino

L’Espanyol perd contra l’Atlètic de Madrid i suma la quarta derrota consecutiva a la Lliga. Les jugadores entrenades per Salvador Jaspe continuen en l’últim lloc de la classificació amb només un punt, l’empat que van sumar a casa contra el Betis.

Domini matalasser

Les matalasseres s’han avançat en el minut 6 de partit amb un gol d’Ángela Sosa. La mateixa jugadora i Toni Duggan han pogut ampliar el marcador però no han pogut foradar la porteria de Mimi. Amb victòria per la mínima de l’Atletic de Madrid ha arribat al descans al Wanda Alcalá de Henares. A la represa, les madrilenyes han intentat sentenciar el partit sense èxit gràcies als pals i a la portera blanc-i-blava. Charlyn Corral ha enviat una vaselina a la fusta, Virgina Torrecilla al travesser i Silva Messeguer s’ha topat amb Mimi. Finalment en el minut 71,  Charlyn Corral ha sentenciat amb el segon gol de l’Atlètic de Madrid. Un gol que ha deixat tocat l’Espanyol, que ha baixat els braços. La mateixa jugadora ha signat el doblet en el 81 per sentenciar amb el definitiu 3 a 0.