L’Handbol Adrianenc continua invicte al gup D de la Primera estatal masculina després d’imposar-se al BM la Roca per 34 a 31. Ha estat un partit igualat en què tots dos equips podien haver-se endut la victòria.

Una primera part molt igualada

El partit entre els dos equips ha estat molt igualat en tot moment. Una bona mostra ha estat el 10 a 11 amb el qual s’ha arribat a la mitja part. Això sí, ha estat un primer període en què els jugadors de la Roca han aconseguit una diferència de tres gols (7-10), però que l’equip de Lorenzo Rueda ha pogut reduir a la mínima expressió.

A la segona part, les forces s’han mantingut igualades. Però als 15 minuts de la represa, el Sant Martí Adrianenc, que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada, ha aconseguit obrir forat i situar-se amb un 22 a 17 a favor. Aquest marge de gols, l’ha pogut defensar fins al 34 a 31 definitiu.

Alejandro Rodríguez, del Sant Martí Adrianenc, i Gerard Blanes, de l’Handbol la Roca, ha estat els màxims anotadors del partit amb set gols cadascú.