El Club Natació Sant Andreu ha sumat la cinquena victòria de la Lliga Premaat femenina de waterpolo després d’imposar-se a l’EW Saragossa per 6 a 11. Amb el triomf, l’equip de Javi Aznar afronta amb optimisme la segona fase de l’Eurolliga, que començaran a disputar el 29 de novembre.

Un primer quart igualat i un segon que no ho ha estat

El partit entre el Saragossa i el Sant Andreu, disputat a la piscina del Parque de Bomberos de Saragossa, ha començat amb un marcador molt ajustat. El primer quart ha acabat del cantó de les de Javi Aznar per 3 a 4. Un resultat que, abans del descans, s’ha ampliat fins al 5 a 8, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la segona part, els parcials ha estat més ajustats: 0 a 1 en el tercer quart i 2 a 2 en l’últim període. Aquests marcadors han fet que el resultat final hagi estat de 6 a 11 favorable al Club Natació Sant Andreu.

Pel que fa a les xifres, Alejandra Aznar, del Sant Andreu, i Miriam Ciudad, del Saragossa, han estat les màximes anotadores amb tres gols. La portera de l’Escola Waterpolo Saragossa, Inmaculada Bello, ha estat considerada la millor del partit.