Messi Pilota Or 2019
@FCBarcelona

Leo Messi s’ha convertit en el millor jugador del planeta per 6a vegada. L’astre blaugrana ha estat l’escollit per la revista ‘France Football’ per guanyar una Pilota d’Or que no s’emporta des de fa quatre anys. L’argentí és el jugador que més vegades ha sumat aquest guardó individual al davant de Cristiano Ronaldo, amb cinc premis.

Paraules d’agraïment del jugador

Les Pilotes d’Or de l’argentí

La primera la va guanyar l’any fa 10 anys, el 2009, al davant de Cristiano Rolando. Amb només 22 anys, l’astre argentí es va convertir en el millor jugador del planeta.

La segona va ser l’any següent, el 2010, i va ser un premi compartit per la revista ‘France Football’ i la FIFA. Al podi d’aquell guardó el van acompanyar Iniesta i Xavi.

La tercera de consecutiva, l’any 2011, va ser davant de Cristiano Ronaldo.

Messi va batre tots el rècords en guanyar la quarta pilota consecutiva l’any 2012, un altr cop al davant de Cristiano Ronaldo. Els anys de Guardiola i les Chamions van posar-hi un punt i seguit.

La cinquena va trigar tres anys més a arribar, al 2015, amb la Champions a la butxaca del tècnic Luis Enrique. També va quedar al davant Cristiano Ronaldo, que en va guanyar les dues edicions anteriors amb l’argentí de segon.

La sisena arriba quatre anys després i consagra el jugador com a màxim col·leccionista de guardons i després que l’any anterior quedés fora del podi per primera vegada en 12 anys, des que en tenia 20.