Álvaro Morata

El mercat d’hivern s’obre el 3 de gener, però ja fa setmanes que els clubs treballen per poder incorporar jugadors i així millorar les plantilles actuals. Un dels clubs, que a hores d’ara, sembla que es mourà més en aquesta finestra de fitxatges és el Barça. De fet, aquest dijous ha sortit un tercer possible reforç per a l’equip de Xavi Hernández, Álvaro Morata.

Morata, pot ser el tercer reforç

Després dels fitxatges de Dani Alves i Ferran Torres, Morata es pot convertir en el tercer fitxatge del Barça en aquest mercat d’hivern. Segons el diari ‘AS’, el davanter no vol continuar cedit a la Juventus de Torí i Xavi estaria interessat a incorporar el futbolista al seu projecte blaugrana. A més, la cadena SER ha avançat com el Barça es planteja fer possible econòmicament l’operació.

Un acord a tres parts

L‘Atlètic de Madrid, que ha cedit el futbolista a la Juve, és el club propietari dels drets federatius del jugador. El club madrileny té un deute amb el Barça de 40 milions d’euros pel traspàs aquest estiu de Griezmann. Per la seva part, la Juventus va aconseguir la cessió de Morata a canvi de 55 milions d’euros. Fins ara, els italians han pagat a l’Atlètic de Madrid 15 milions, per tant, els quedarien 40 per abonar. Així doncs, aquí s’obre la possibilitat, si tot acaba quadrant, que la Juve s’estalviï de pagar els 40 milions que deu a l’Atlètic de Madrid per la cessió, el club madrileny tampoc no aboni els 40 milions que deu al Barça per a Griezmann i que el Barça incorpori Morata, un davanter del grat de Xavi.