Ferran Torres s’ha convertit en jugador del FC Barcelona. El club blaugrana ha fet oficial la contractació de l’exdavanter del Manchester City i pagarà al club anglès 55 milions d’euros més variables. El jugador valencià es converteix en la segona incorporació del mercat d’hivern del Barça i també en el segon fitxatge del tècnic blaugrana Xavi Hernández, després del de Dani Alves. El davanter signarà per cinc temporades i mitja, fins els 30 de juny del 2027, i el Barça el podrà inscriure dins el límit salarial. La clàusula de rescissió de Ferran Torres és de 1.000 milions d’euros.

Ferran Torres, el davanter total

Tot i tenir només 21 anys, Torres s’ha convertit en un dels jugadors amb més projecció del futbol. Torres va començar la seva etapa professional al València, on després de tres temporades va fitxar pel Manchester City per 25 milions d’euros. A les ordres de Josep Guardiola ha estat durant una temporada i mitja. En la primera va marcar set gols en 24 partits i en aquesta segona només ha disputat quatre partits on ha marcat dos gols. Una lesió el manté allunyat dels terrenys de joc des de l’octubre.

Encara no pot jugar

Ferran Torres no es pot incorporar a la dinàmica del grup perquè encara s’està recuperant de la fractura al peu dret, tal com han vist els serveis mèdics del club després de la revisió mèdica. Tot i que el jugador evoluciona favorablement, encara no està disponible per debutar amb el FC Barcelona. Quan es recuperi totalment, podrà entrenar-se amb la resta del grup i començar a mirar quan pot debutar oficialment amb el seu nou club.