El jugador del FC Barcelona Ousmane Dembélé acaba contracte el 30 de juny del 2022. Les últimes informacions destaquen que la renovació el futbolista francès està aturada i podria deixar el club quan acabi la seva vinculació amb el club blaugrana. A partir de l’1 de gener, Dembélé podria negociar legalment amb qualsevol equip i firmar un nou contracte.

Les opcions a la Premier League

Ousmane Dembélé té un bon cartell a Anglaterra, on podria adaptar-se pel seu estil de joc explosiu. Segons l’especialista en el mercat de fitxatges Fabrizio Romano, dos clubs de la Premier estan interessats en el jugador francès. Un és el Newcastle, que recentment ha estat comprat per un xeic àrab i vol fer un equip competitiu de cara a les properes temporades amb aportacions econòmiques importants. El problema és que ara mateix es troba en zona de descens, però podria millorar en les properes setmanes. Hi ha un altre club anglès interessat, segons el periodista italià, i sonen els noms del Manchester United i de l’Arsenal.

Dembéle al PSG amb Messi i Neymar?

Des de França apunten que Dembélé podria ser una molt bona incorporació per al PSG. El fet de no haver de pagar traspàs, com ha passat aquest any amb els casos de Messi, Sergio Ramos i Donnaruma, l’operació és més factible des del punt de vista financer. A més a més, si finalment Mbappé marxés del club francès, Ousmane Dembélé seria un recanvi ideal. El fet de tornar a França seria, de ben segur, una motivació extra per a un jugador que no s’ha acabat d’adaptar a la vida a Barcelona i on no ha rendit segons les expectatives que hi havia.

Un possible acord amb la Juventus

El diari ‘Sport’ destaca que Dembélé té un principi d’acord amb la Juventus. Els agents del jugador s’han mogut ràpid i podria fitxar pel conjunt italià, tot i que el club no es troba en el millor moment de la seva història. El contracte pot estar supeditat a una oferta del PSG.