Barça - Penya, primer partit Lliga ACB 2023-2024
Foto: acb Photo / S. Gordon

El Barça ja sap quin serà el camí per defensar el títol de la Lliga ACB aconseguit la temporada passada després d’imposar-se al Reial Madrid a la final. Els blaugrana començaran la lliga contra el Joventut de Barcelona, el 24 de setembre, a les 18.30 h al Palau Blaugrana.

9 mesos de competició per als equips ACB

La temporada 2023-2024 pel que fa al bàsquet començarà el 16 de setembre amb la disputa de la Supercopa Endesa a Múrcia. Serà la primera competició oficial, a escala estatal, i la disputaran el Barça, el Reial Madrid, l’Unicaja de Màlaga i l’UCAM Múrcia.

Una setmana més tard serà el torn de la Lliga Endesa amb la disputa de la primera jornada. El 24 de setembre, el Barça iniciarà la defensa del títol aconseguit la temporada passada contra el Reial Madrid. Els blaugrana rebran, al Palau Blaugrana, la visita del Joventut de Badalona. Pel que fa als clàssics, aquests es disputaran les jornades 3 (1 d’octubre, al WiZink Center) i la jornada 28 (el 7 d’abril, al Palau Blaugrana).

La primera volta de la Lliga ACB acabarà el cap de setmana del 6 i 7 de gener del 2024. Serà aleshores quan coneixerem els vuit equips que disputaran la Copa del Rei. Una competició que es farà del 15 al 18 de febrer, a Màlaga.

Amb el títol de Copa disputat, el protagonisme serà per a la recta final de la segona volta fins a la conclusió de la Lliga regular, el 12 de maig. Dos dies després començaran els play-off pel títol. Unes elimintaròries que s’acabaran el 17 de juny en el cas que calgués arribar als cinquens partits en les semifinals i les finals.