Barça

El Barça ha superat amb autoritat la Reial Societat. Els blaugrana s’han imposat per 1 a 6, amb gols de Griezmann, Dembélé, Dest i Messi, que n’han fet dos cadascú. Amb aquesta victòria els de Koeman segueixen a quatre punts del líder, l’Atlètic de Madrid.

Griezmann i Dest obren la llauna

El partit ha començat igualat. El Barça ha tingut més control de la pilota, però no ha generat perill. L’ocasió més clara dels blaugrana l’ha tinguda Messi, que s’ha convertit en el jugador que més partits ha jugat amb el primer equip, després d’una bona pressió de Griezmann. El xut de l’argentí, però, l’ha aturat Ramiro. La Reial Societat no ha renunciat a l’atac i Isak, després d’una bona jugada individual, ha fet lluir Ter Stegen. Els de Koeman, a poc a poc, han anat tancant més els bascos a la seva àrea i al final ha arribat el gol. La jugada ha començat amb una centrada xut de Dest que ha anat al travesser. Els blaugrana han recuperat el control i una centrada d’Alba l’ha rematada Dembélé, però l’ha salvada Ramiro. El rebuig l’ha aprofitat Griezmann per fer el 0 a 1. La Reial hauria pogut empatar pocs minuts després. Isak, després d’una errada en la sortida de la pilota del Barça, ha fet tornar a fer lluir Ter Stegen. I, just abans del descans, els blaugrana han encarrilat el partit amb el segon. Assistència de Messi en profunditat a Dest, que ha definit per fer el 0 a 2.

El Barça, molt superior

La Reial Societat ha sortit dels vestidors disposada a retallar diferències, però el Barça no s’ha posat nerviós i a la primera ocasió que ha tingut ha marcat. Ha estat un gol de laterals, ja que Alba ha assistit Dest perquè tornés a marcar. Ha estat el 0 a 3. És el segon gol de lateral a la Lliga i els dos davant els bascos. Els blaugrana es trobaven còmodes sobre el camp i Busquets ha assistit perfectament Messi perquè l’argentí definís el 0 a 4. Els de Koeman han dominat àmpliament i han disposat de diverses ocasions per ampliar el marcador. De fet, després de consultar el VAR, han anul·lat un gol per fora de joc a Dembélé. El francès, però, també volia el seu moment de glòria i ha acabat fent el 0 a 5. La Reial ha marcat el gol anomenat de l’honor gràcies a Barrenetxea, que ha signat l’1 a 5. I, en l’últim minut de partit, la jugada de sempre entre Alba i Messi ha acabat amb el gol de l’argentí, que ha fet l’1 a 6 definitiu.