El Muntanyesa ha perdut contra el Terrassa per 1 a 0 a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Els de Nou Barris, que havien empatat a 1 amb polèmica contra el Santfeliuenc fora de casa, volien repetir la gesta de la primera volta i encetar, d’aquesta manera, una dinàmica positiva que els fes deixar l’última plaça del subgrup A de la Tercera Divisió. Amb aquesta derrota, al conjunt dirigit per Ramón María Calderé, se li complica intentar salvar la categoria.

La Monta, sense encerts, però amb una gran defensa

Inici de partit amb ocasions per a totes dues bandes: el primer a avisar ha estat el Terrassa, al minut 6, amb un xut d’Albert López que ha sortit per sobre del travesser de Segovia. Després ha estat la Monta, al minut 10, amb un xut d’Alba que ha sortit també per sobre de la porteria local. El partit s’ha anat acomodant al mig del camp, on cap dels dos equips no ha acabat d’agafar el control de l’enfrontament. Tot i això, el conjunt egarenc és qui ha aconseguit instaurar-se més temps a camp rival, fet que els ha permès generar més perill i gaudir de més ocasions. El Muntanyesa, però, s’ha defensat amb ordre. Tot just abans d’enfilar camí de vestidors amb l’empat a 0, Alberto Serran ha vist la segona groga i ha estat expulsat per protestar.

El Terrassa fa el gol i s’emporta la victòria

Minuts inicials elèctrics per part del conjunt vallesà, que ha sortit directe cap a la porteria dels de Nou Barris i ha gaudit de diverses ocasions de gol. Ha estat en la primera jugada de la segona meitat en què el Terrassa ha fet el primer: una jugada individual d’Àlex Fernández, que ha aconseguit entrar fins a l’àrea petita per xutar ras al pal dret de Segovia. El Muntanyesa s’ha intentat refer d’aquest cop dur jugant més a camp contrari, i al minut 66 ha gaudit de la primera ocasió clara de la segona part: un cop de cap de Daniel Ruiz que ha sortit fora de la porteria d’Ortega per ben poc. El Terrassa, però, ha estat més ben situat durant tot el segon temps i ha continuat tenint ocasions per fer el segon. Tot i això, la bona defensa del conjunt barceloní i les grans aturades del porter Segovia han impedit que els vallesans augmentessin la renda. En els darrers 10 minuts de partit, tots dos equips han buscat el gol: el Terrassa amb la possessió i el Muntanyesa al contraatac, però el matx ha acabat amb l’1 a 0.