El Sant Andreu ha perdut per la mínima contra el Cerdanyola, 0 a 1. Una derrota que fa que els andreuencs no depenguin d’ells mateixos per classificar-se en el grup que lluitarà per l’ascens. L’únic gol del partit l’ha marcat Pitu, de penal, a la primera part. Després, els quadribarrats han generat diverses ocasions, però la falta d’encert en la rematada els ha condemnat.

El Sant Andreu paga cara la falta d’efectivitat

El partit ha començat sense un dominador clar. Això sí, la primera ocasió ha estat per a l’andreuenc Marcel Serramitja. Els de Cristian Garcia han intentat tenir el control de l’enfrontament, però el Cerdanyola, el líder, ho ha posat ben difícil i el joc s’ha traslladat al mig del camp. I, en una acció ràpida, els del Vallès n’han tret petroli. L’àrbitre ha assenyalat penal de Joan Noguera sobre Servetti. Pitu ha agafat la responsabilitat del llançament i ha fet pujar el 0 a 1 al marcador. Era el minut 22. El Sant Andreu ha reaccionat amb rapidesa i, fins al final de la primera part, ha disposat d’ocasions suficients per empatar. Kilian ho ha provat en un llançament de falta i després ha estat Marcel Serramitja, el davanter més incisiu dels quadribarrats, qui no ha pogut superar en l’un contra un el porter Lázaro. Els barcelonins han seguit picant pedra i Llamas no ha arribat pels pèls a una pilota en profunditat. I, abans del descans, dues més. Oumar, de cap, ha obligat Rubén a salvar el gol sobre la línia i Llamas ha tornat a fer intervenir Lázaro amb encert.

Sense encert en la rematada

La segona part ha començat com ha acabat la primera, amb el Sant Andreu buscant el gol de l’empat i amb el Cerdanyola ben ordenat en defensa i sense deixar espais. Els andreuencs ho han intentat de totes les maneres. Amb centrades des de la dreta i amb centrades des de l’esquerra, però mai no han acabat de trobar una rematada clara. La defensa vallesana sempre s’ha avançat als davanters quadribarrats. Quan faltaven 10 minuts per al final el Cerdanyola s’ha quedat amb 10 jugadors per expulsió de Dani Martí. El Sant Andreu ha seguit insistint gairebé a la desesperada per marcar, però ha continuat sense trobar la fórmula per rematar a porteria. I, al contraatac, el Cerdanyola hauria pogut sentenciar, però Arnau Riera ha rebutjat el xut d’Elhdji a córner.