El FC Barcelona B ha aconseguit la primera victòria de l’any després de superar l’Alcoià per 2 gols a 0 en un partit amb dues parts diferenciades. Els de García Pimienta van empatar davant el Castelló la setmana passada.

Primera part amb alternances

Els visitants han plantejat un partit d’home a home que ha dificultat molt la sortida de la pilota d’uns blaugranes que no han aconseguit guanyar els duels individuals. Només les aturades d‘Iñaki Peña i la profunditat de Wagué han mantingut els blaugrana en el matx.

Segona part de color blaugrana

La segona meitat, en canvi, només ha tingut el filial com a dominador clar. Wagué ha fet l’1 a 0 només sortir dels vestidors en aprofitar una gran passada de Monchu i això ha donat confiança als de García Pimienta. El tècnic ha deixat la banda esquerra per Miranda i ha ajuntat al mig Riqui Puig, Oriol Busquets, Monchu i Collado. Entre els quatre han monopolitzat la pilota i l’Alcoià pràcticament no l’ha pogut gaudir. Carles Pérez ha fet el segon després d’afusellar el porter visitant i ha decidit el matx.

Debut d’Ignasi Vilarrasa

El lateral fitxat del Cornellà s’ha mostrat molt satisfet del seu debut amb el filial blaugrana. Vilarrasa sap que Miranda té cert avantatge sobre ell, però és ambiciós i ha deixat clar que el seu somni és jugar amb el primer equip.