El Reial Club de Tenis Barcelona 1899 viurà un 2024 de celebració amb el seu 125è aniversari. L’entitat barcelonina ha presentat tots els actes i diferents activitats que durà a terme per commemorar aquesta efemèride històrica al llarg de l’any. Sens dubte, el plat fort serà el Trofeu Comte de Godó, que es disputarà del 13 al 21 d’abril amb la incògnita de la presència de Rafa Nadal.

El tret de sortida dels actes del 125è aniversari del RCT Barcelona serà el proper 5 de febrer quan l’entitat organitzarà una gala al Gran Teatre del Liceu. La gala en qüestió constarà de cinc actes, en una clara inspiració a un partit de tenis, i repassarà la història del club posant èmfasi en els seus valors. Serà una nit de sorpreses i emocions al Liceu.

L’emoció de Jordi Cambra, president del RC Tenis Barcelona

L’acte d’aquest matí ha estat liderat pel president del RCT Barcelona, Jordi Cambra, que no ha dissimulat gens l’emoció de viure un moment històric pel club. “Volem celebrar el 125è aniversari perquè les coses boniques se celebren. Volem celebrar la nostra història, que creiem que és especial per a la importància de la nostra entitat en el desenvolupament del tenis en aquest país”, ha senyalat la Cambra.

Un altre dels grans actes del 125è aniversari arribarà amb motiu dels Jocs Olímpics de París del 2024. El 12 de juny, el RCT Barcelona serà la seu on David Ferrer i Anabel Medina, capitans de la selecció espanyola, anunciaran els equips que viatjaran fins a la cita olímpica. També està previst que la junta directiva del Barça faci una reunió a les instal·lacions del club i els responsables del Tenis Barcelona ho facin a les del club blaugrana. Cal recordar que les dues entitats van ser fundades l’any 1899.

També s’ha arribat a un acord amb el Barcelona Sports Film Festival per programar una jornada dedicada al tenis, una visita a la Sagrada Família, un cupó commemoratiu de l’ONCE i un sopar de gala al MNAC que es farà el 3 de juliol.