L’Espanyol rebrà aquest divendres a la nit, a les 21 h, la visita de l’Osca a l’RCDE Stadium. El tècnic blanc-i-blau, Rubi, ha donat la llista de jugadors convocats. Destaquen les novetats d’Hernán Pérez i Dídac Vilà; en canvi, n’han quedat fora Álex López i Javi López, per sanció.

Rubi no es refia del cuer

A la sala de premsa Rubi ha deixat clar que, tot i ser el cuer, “no podem menysprear l’Osca”. L’entrenador ha assegurat que “aquesta temporada a casa estem fent una temporada excel·lent” i que espera que “l’afició vagi” al camp i que aquest “sigui una olla de pressió”. Rubi vol “culminar el treball que hem estat fent en els dos pròxims partits” que són a casa.

El tècnic també ha comentat les paraules de Dídac Vilà, que va parlar d’Europa. Rubi ha dit que “per una part, l’estiraria de l’orelles”, però que “també entenc el missatge d’ambició” de Dídac. L’entrenador ha dit que els “propers cinc o sis partits seran molt importants”, perquè els equips busquen saber quin serà el seu objectiu d’aquí a final de temporada.