Wu Lei ha estat escollit com el millor jugador xinès de l’any 2018. El premi ha estat anunciat en la gala que organitza Titan Media Group. El davanter va marcar 27 gols i va repartir fins a vuit assistències durant tota la temporada. A més, amb el Xangai SIPG Football Club, club del qual el va fitxar l’Espanyol, va guanyar la Superlliga xinesa. Amb la seva selecció va jugar nou partits i va anotar quatre dianes.

Wu Lei s’imposa amb molta diferència

El Chinese Footballer of the Year és un guardó que atorguen els mitjans de comunicació xinesos al que consideren el millor futbolista del seu país. En el cas de Wu Lei, la immensa majoria han triat el davanter blanc-i-blau com el jugador xinès més destacat del 2018. El futbolista s’ha imposat amb 639 vots, a més de 400 de distància del segon classificat, Yan Jun Ling.

Wu Lei escollit millor futbolista xinès

A causa dels compromisos de l’Espanyol, el jugador no ha pogut assistir a la cerimònia d’entrega del premi, que s’ha fet a la ciutat de Xangai. En el nom del futbolista i en representació de l’entitat, el guardó l’ha recollit el director de comunicació i relacions institucionals, Agustín Rodríguez.