Alegria desfermada a la Ciutat Esportiva Dani Jaque, i amb raó, perquè l’equip tornarà a jugar a la Segona Divisió B la temporada que ve.

Ràpidament s’ha vist que l’equip dirigit per David Gallego tenia posada una marxa més, perquè en el minut 4, Iago Indias ha fet l’un a zero des de fora de l’àrea amb un xut potent que ha sorprès el porter Lucas. El filial espanyolista s’ha convertit en una piconadora i en 25 minuts ha deixat l’eliminatòria solucionada. En el minut 21, jugada de tiralínies amb passada de Pedrosa i gol de Joselu.
Quatre minuts més tard nova jugada per banda, en aquest cas la dreta, amb centrada de Víctor Gómez i gol de Puado per fer pujar el 3 a 0 en el marcador.
La segona meitat semblava un tràmit, però ha tingut molts gols, alguns de ben destacats com aquest de Primo des de fora de l’àrea, que significava el 3 a 1.
El Compos hi veia opcions, però Cristo, que acabava de sortir al camp, s’ha encarregat d’ensorrar-les amb un altre golàs des de fora de l’àrea. Era el 4 a 1 gairebé definitiu.

Els gallecs encara han tingut temps de posar una mica d’emoció al matx amb el 4 a 2 obra del capità Cardeñosa, que però no ha estat suficient.