El tècnic del Sant Andreu, Mikel Azparren, ha estat sancionat pel Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol amb dos partits. L’entrenador, per tant, no podrà seure a la banqueta en el partit de tornada contra l’Antequera i també es perdria un hipotètic partit d’anada de la segona eliminatòria de la promoció d’ascens.

Azparren ha estat sancionat amb dos partits per l’expulsió en els minuts finals en el partit d’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens, que el Sant Andreu va encarrilar al camp de l’Antequera. L’àrbitre va expulsar el tècnic i va escriure a l’acta que l’entrenador havia entrat al terreny de joc. El Sant Andreu va presentar recurs adjuntant unes imatges, en les quals al·legava que Azparren no va entrar al camp, però el recurs no s’ha tingut en compte i, per tant, no hi hagut cap rebaixa en la sanció.

Les imatges de l’expulsió

 
El tècnic ha mostrat el seu disgust per la sanció, però l’acata. El seu substitut a la banqueta serà el segon entrenador de l’equip, Xavi Jiménez. Azparren ha mostrat tota la seva confiança en la feina del seu ajudant.