Ambient de gala, de partit gran al Palau. En joc hi havia el primer punt de les semifinals de la Lliga de Futbol Sala i el Barça se l’ha apuntat. Després d’uns primers minuts d’ocasions d’ElPozo Múrcia, han estat els blaugrana els qui han obert la llauna. Esquerdinha ha estat l’encarregat de fer pujar el primer al marcador. I efectivitat màxima dels d’Andreu Plaza, perquè Ferrao ha fet el segon només tres minuts més tard. El brasiler de cap ha fet el seu 31è gol a la Lliga.

El Pozo, però no s’ha enfonsat i ha reaccionat amb rapidesa. Fer Drasler, després d’una jugada d’estratègia, ha retallat diferències. I tot i que el Barça hauria pogut fer el tercer han estat els murcians, els qui han empatat el partit. Marinovic ha fet el segon dels de Duda. De fet, el tècnic brasiler dels murcians s’ha convertit en un dels protagonistes del partit, després de propestar intensament una falta favorable al Barça. D’aquesta falta ha arribat el tercer dels blaugrana, Ferrao ha transformat el doble penal. Amb 3 a 2 s’ha arribat al descans i el marcador ja no s’ha mogut més.

A la represa ElPozo ha buscat l’empat, però Sedano ha estat immens sota pals. El mateix ha passat a l’altra porteria. Fabio ha evitat en més d’una ocasió i de dos el quart del Barça. Al final del partit Andreu Plaza empipat amb l’actitut de Duda no li ha volgut donar la mà.