El Polo ha sortit amb el ganivet entre les dents per collar l’Egara i durant els dos primers quarts ho han aconseguit. Les de Fabrizio Demarchi han estat molt superiors durant la primera meitat i Marta Segu, una de les jugadores més destacades, ha avançat les de la Diagonal tot just començar el segon quart.

Marta Segu fa el primer gol davant l'Egara

Giné encarrila la victòria del Polo

A la represa, les polistes han sortit més cohibides i les egarenques han fet una passa endavant.  L’Egara ha tingut ocasions per empatar el matx però ha estat el Polo qui s’han sortit amb la seva. Un contracop ha deixat Segu davant la portera visitant que ha aturat el xut i després s’ha endut la jugadora per endavant. Les àrbitres han assenyalat stroke davant les protestes egarenques i Xantal Giné ha fet el 2 a 0.

Xantal Giné marca el segon del Polo contra l'Egara

L’Egara no s’ha rendit i ha trobat la recompensa en l’últim segon del matx, quan Karina Domingo ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un xut creuat. Un gol que posa emoció al segon partit que es jugarà demà a dos quarts d’una i que decidirà quin dels dos equips obtindrà un bitllet per la final a quatre.