L’Espanyol B buscarà aquest diumenge l’ascens a la Segona Divisió B. Els blanc-i-blaus per aconseguir-ho han de guanyar el Compostel·la a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Després de l’empat a 0 al camp dels gallecs, el filial es mostra confiat a aconseguir la victòria i, per tant, tancar una temporada rodona.

Encaixada amistosa de mans entre els tècnics de l’Espanyol B i el Compostel·la només acabar el partit d’anada. I, de ben segur, sensacions estranyes. No és gens habitual que el filial blanc-i-blau es quedi sense marcar. Aquest curs i després de 39 partits només ha passat cinc vegades.

Un dels objectius de l’Espanyol B a Galícia era marcar, però tot i tenir-ne alguna oportunitat, no va haver-hi manera de superar la teranyina defensiva dels gallecs. El 0 a 0 deixa l’eliminatòria oberta i els blanc-i-blaus hauran de vigilar de no tenir cap ensurt.

Doncel desprèn confiança màxima. Tant ell com l’equip han fet una temporada magnífica a casa. No han perdut cap partit, només n’han empatat quatre i tan sols una vegada no han marcat. Per tant, es respira optimisme al vestidor blanc-i-blau.

L’afició ja va respondre el dia que l’equip es va proclamar campió del grup cinquè i tot fa preveure que aquest cop tornarà a estar al seu costat.

Fa dos mesos l’Espanyol B va celebrar el campionat, ara volen tornar a passar per la dutxa per festejar l’ascens.