Partit emocionant i molt vibrant entre el Barça i l’Athletic Club. Cap dels dos equips volia quedar fora de la final de la Copa de la Reina i han competit fins al final per aconseguir l’objectiu. El Barça ha tingut les ocasions més clares a la primera part. Losada amb aquest xut, que va al travesser, ha estat ben a prop del gol. Quan sí que ha acabat la pilota al fons de la xarxa ha estat en aquesta rematada de Mariona Caldentey. La semifinal es posava de cara per a les blaugrana.

A l’inici de la segona part, les noies de Fran Sánchez haurien pogut encarrilar el partit, però el xut de Alexia s’estavella una altra vegada al travesser. A partir d’aquí les basques han buscat el gol amb insistència i l’han fregat diverses vegades, però a última hora la defensa blaugrana sempre salvava el gol. L’empat, però ha arribat en aquest excel·lent llançament de falta d’Eunate, que ha superat perfectament la portera Sandra Paños.

La pròrroga

Amb l’1 a 1 s’ha arribat a la pròrroga i la igualtat s’ha trencat ràpidament. En el minut 93 Martens s’ha disfressat de Coutinho i amb una rosca magnífica ha tornat  a avançar les blaugrana. L’alegria del Barça, però, ha durat encara no un minut. Només treure del mig del camp, l’Athletic ha empatat gràcies a Lucía García. I Lucía ha estat molt a prop de fer el tercer de les basques a l’inici de la segona part de la pròrroga, però el xut ha anat al pal.

Els penals

La pròrroga també ha acabat amb empat i, per tant, s’ha arribat al llançament de penals. I tot plegat s’ha decidit en l’últim llançament. La jugadora de l’Athletic Club Nekane ha enviat la pilota al pal.

Molta alegria entre les jugadores del Barça que dissabte vinent, 2 de juny, tindran l’oportunitat davant l’Atlètic de Madrid de revalidar el títol de campiones de la Copa de la Reina.