L’Espanyol està obligat a guanyar contra el Mallorca aquest diumenge a casa si vol seguir lluitant per la permanència. Després de la derrota contra el Granada els d’Abelardo volen guanyar el seu primer partit de Lliga a casa des que entrena el club blanc-i-blau. El missatge de Darder és clar: “Aquest és el partit més important de la temporada fins ara”.

Només serveix guanyar

Darder ha dit en roda de premsa que l’equip te l’obligació de guanyar i han d’estar molt concentrats. El jugador ha destacat la importància de no regalar gols i de no caure en l’ansietat a mesura que el partit avanci. Els blanc-i-blaus intentaran fer-se amb el partit durant els primers minuts, tot i que Darder ha remarcat que tampoc no s’ha d’anar com a bojos. L’equip ha de demostrar que vol guanyar més que el Mallorca i que necessita guanyar més que el Mallorca, afirma Darder. L’Espanyol depèn molt d’aquest partit i Darder ha estat clar: “Si guanyem estarem més que vius i, si perdem, serà fotut”.

Raúl de Tomás i la seva influència en l’equip

El migcampista de l’Espanyol ha remarcat la importància de Raúl de Tomàs per a l’equip: “Raúl ens ha donat molt al davant, saps que sempre poden passar coses amb ell al camp”. Darder ha afirmat que en la situació en què es troba l’equip a vegades fa falta tenir més confiança en un mateix, però que, veient el que fa De Tomás, és més fàcil recuperar-la.