L’Europa ha caigut derrotat contra l’Alabès per 0-3, després d’una actuació estel·lar de Luzu, que ha entrat des de la banqueta per fer un doblet a la primera meitat. Amb aquesta derrota, l’Europa és vuitè, en espera dels partits que s’han de jugar demà, superat pel propi conjunt basc.

El missatge de la capitana Pili Porta després de la derrota

Luzu, l’MVP des de la banqueta amb un doblet

L’Europa ha començat el partit amb un ritme trepidant, encara que la primera ocasió del mateix ha estat per a l’Alabès amb una rematada de Sheila, que ha marxat fregant el pal. El conjunt basc s’ha encoratjat després del domini inicial de les escapulades i ha arribat amb molt perill sobre la porteria d’Alba. L’Alabès ha fet un canvi obligat al minut 8 de partit a causa de la lesió de Rebecca. Judith Luzuriaga ha entrat en el seu lloc. Precisament, Luzu ha estat l’encarregada de posar el 0-1 al marcador amb una gran jugada personal per avançar el conjunt visitant.

L’equip escapulat no s’ha refet bé del gol encaixat i ha estat l’Alabès el que més oportunitats de perill ha generat en la primera meitat. Luzu ha pogut fer el 0-2 amb un xut espectacular que ha marxat molt a prop de la porteria defensada per Alba. El conjunt de les Gloriosas ha perdonat de nou el segon gol després de fallar una oportunitat molt clara davant d’Alba, que ha estat providencial per evitar que el seu equip es despengés del partit. Així i tot, Luzu ha tornat a aparèixer per fer el seu doblet i posar un lògic 0-2 al marcador amb una definició perfecta amb cama esquerre. A falta de vuit minuts per finalitzar la primera meitat, l’Alabès ha aconseguit el gol de la sentència amb un bona rematada d’Andrea Carid totalment sola dins l’àrea.

L’Europa puja el ritme, però l’Alabès s’endú una victòria clara

El conjunt europeista ha imprès una marxa més a la segona part, encara que el Glorioso s’ha mantingut molt ben plantat sobre la gespa gràcies a l’avantatge de tres gols al marcador. Els dos equips han igualat les prestacions en els segons 45 minuts, amb l’Europa molt més encertat que en la primera meitat amb la pilota. L’Alabès ha perdut protagonisme en el partit a causa de la pressió asfixiant de l’equip escapulat, encara que no ha estat sotmès en cap moment. Finalment, l’equip basc s’ha endut tres punts d’or del Nou Sardenya que li serveixen per avançar l’Europa a la classificació.