El Muntanyesa ha empatat 1-1 contra el San Cristóbal en un partit amb un joc molt directe per part dels dos equips. Amb aquest empat, el conjunt de Raúl Paje continua amb la ratxa de partits seguits sense perdre, ja n’acumula nou.

Cantí avança el San Cristóbal en una primera part amb molta igualtat

La primera part ha començat amb molta intensitat i amb molt joc directe entre els dos equips. La primera ocasió l’ha tingut el San Cristóbal al minut 7 amb un bon xut des de fora de l’àrea de Guillem. El Muntanyesa ha intentar la rèplica al minut 10 amb un xut de Kevin Alarcón, que se n’ha anat massa amunt de la porteria del San Cristóbal. El conjunt parroquial s’ha avançat al minut 36, després que, a la sortida d’un córner, Cantí aprofités un rebot a dins l’àrea dels de Nou Barris. La Monta ha intentat la igualada abans del descans, però els de Raúl Paje no han estat encertats de cara a la porteria.

La Monta mana i empata a la segona part

El Muntanyesa ha començat molt actiu a la segona part amb un bon contraatac dels de Raúl Paje, en què Kevin Alarcón, al minut 52, ha fallat l’un contra un contra Lázaro amb un xut que se n’ha anat massa creuat. La Monta ho ha continuat intentant i al minut 67, Juaco ho ha provat amb un bon xut des de fora de l’àrea que Lázaro ha enviat a córner. Juaco ha tingut una ocasió molt clara per la Monta amb un llançament de falta directa que ha tocat el travesser i que, per poc, no s’ha ficat dins la porteria de Lázaro. Wilber ha posat l’empat al minut 92 per la Monta amb una bona jugada dels de Nou Barris que ha definit bé davant la porteria del San Cristóbal.