L’Europa ha caigut derrotat contra el Manresa per 3-1 després que l’equip local hagi remuntat el 0-1 inicial. Omar Ouhdadi, Enric Baquero i Pol Ballesteros han estat els golejadors de l’equip blanc-i-vermell, mentre que Servetti ha estat l’autor de l’únic gol de l’Europa a l’Estadi Municipal el Congost de Manresa. Amb aquesta derrota l’equip que dirigeix Ignasi Senabre i Ramon Gatell baixa fins a la quarta posició, amb 24 punts.

Servetti avança l’Europa

La primera gran ocasió del partit ha estat per a l’Europa als minuts inicials, després d’un bon xut de Pau López que se n’ha anat fregant el pal de la porteria del Manresa. L’equip local ha respost molt ràpid amb una rematada dins l’àrea de Carlos Gisbert que s’ha perdut a la dreta de la porteria que defensa Marc Vito. El conjunt escapulat ha trigat vuit minuts a obrir el marcador gràcies a una gran rematada de cap de Servetti, després d’una bona centrada d‘Àlex Pla. El partit es posava de cara per al conjunt escapulat.

El Manresa iguala el partit abans del descans

El Manresa s’ha acostat més sobre el camp del conjunt europeista després d’encaixar el primer gol, encara que no han trobat la manera de fer mal al conjunt visitant. De fet, l’Europa s’ha acostat amb perill sobre la meta d’Héctor Hurtado amb combinacions ràpides d’Eslava i Servetti, que han estat els homes escapulats més destacats de la primera meitat. El Manresa, però, ha pogut empatar amb una gran jugada de combinació que ha acabat a la perfecció Omar Ouhdadi. El gol ha reviscolat l’equip local, que ha començat a dominar el partit amb llargues possessions de pilota i arribades de perill. El Manresa ha estat a punt de fer el 2-1 amb una bona ocasió a l’últim minut del primer temps, però Enric Baquero no ha aconseguit fer un bon xut amb tot a favor.

Enric Baquero aconsegueix la remuntada per al Manresa

La segona part ha començat amb una arribada de molt perill de l’Europa, Pau López no ha pogut disparar amb espai quan es trobava dins l’àrea petita i el seu xut se n’ha anat massa amunt. Tot just després de l’ocasió de l’Europa, el Manresa ha respost amb el gol que ha significat la remuntada de l’equip blanc-i-vermell, aconseguida per Enric Baquero. El davanter només ha hagut d’acompanyar la pilota al fons de la porteria després d’un mal rebuig de la defensa europeista. L’Europa ha estat a prop de l’empat amb una falta llançada per Àlex Pla, que ha aturat en dos temps Héctor.

L’Europa ha buscat el gol de l’empat i ha continuat pressionant la porteria bagenca, encara que l’equip local no ha deixat que el conjunt que dirigeix Ignasi Senabre acabés de trobar-se còmode sobre la gespa a la recta final del partit.

Amb l’Europa totalment bolcat a l’atac, Albert Martí ha fet un xut que ha desviat la defensa blanc-i-vermella després d’una molt bona jugada individual. No obstant, el Manresa hauria pogut fer el 3-1 amb una bona jugada que ha acabat amb un xut a les mans de Marc Vito. Finalment, el Manresa ha sentenciat el partit en el temps afegit mitjançant Pol Ballesteros.

El partit era d’empat, però ells han estat més encertats”