Cornellà-Barça Atlètic
@FCBarcelonaB

El Barça Atlètic ha aconseguit la victòria per 0-2 contra el Cornellà al Municipal de Palamós. Els blaugrana s’han avançat amb un gol de penal de Moha Moukhliss al minut 42, i Pau Victor ha fet el segon al minut 75. Amb aquesta victòria, l’equip de Rafa Márquez se situa tercer a la classificació amb 26 punts.

Un penal transformat per Moha encarrila la primera part

El Barça Atlètic ha sortit millor que el Cornellà al Municipal de Palamós. Al minut 15, Unai ha tingut la primera clara per al Barça Atlètic amb un xut des de la frontal de l’àrea que se n’ha anat fregant el travesser de la porteria de Meykher. Al minut 40, l’àrbitre del partit ha assenyalat un penal a favor del Barça Atlètic en una caiguda de Cuéllar dins l’àrea. L’avui capità, Moha, ha convertit el penal enganyant bé Meykher i ha posat el primer al marcador per als nois de Rafa Márquez

Pau Víctor fa el segon per al Barça Atlètic

Els blaugrana han començat amb ganes de fer el segon al començament de la segona meitat. Alarcón ho ha provat al minut 59 quan, a la sortida d’una falta a la frontal de l’àrea, ha xutat ajustat al pal del Cornellà, però Meykher ha refusat bé. Després d’una bona recuperació amb una bona pressió del Barça Atlètic, al minut 75, Pau Víctor ha fet el segon per als culers després d’una bona combinació amb Cuéllar. Amb aquest segon gol, el conjunt de Rafa Márquez ha jugat molt còmode amb el resultat a favor i amb un Cornellà que no s’ha trobat a gust en cap moment de la segona meitat.