El Zodiac CNAB s’enfrontarà al Pro Recco (15 de març, a les 20.30 h) en la desena jornada de la Champions League de waterpolo. Els mariners volen recuperar les bones sensacions després de la derrota de l’última jornada a la competició europea.

El Recco, classificat

Sense cap mena de dubte, el Recco és l’equip més difícil del grup. Els italians ja estan classificats, matemàticament, per a la final a vuit després de guanyar tots els partits que han jugat fins ara. El conjunt de la Ligúria ha guanyat els nou partits que ha disputat fins ara. A la piscina de Sant Sebastià, a la primera volta, es va imposar a l’Atlètic-Barceloneta per 11 a 15.

Felipe Perrone i Filip Filipovic, jugadors Atlètic-Barceloneta i Pro Recco

L’objectiu del CNAB: la classificació

El Zodiac CNAB ocupa la tercera posició a la classificació amb 19 punts, un menys que el segon, el Brescia. El conjunt italià li va arrabassar aquesta segona posició al conjunt de Chus Martín després d’imposar-se a l’última jornada per 14 a 8.

Precisament , el tècnic mariner destaca aquesta derrota com una demostració de la igualtat que hi ha en el grup i de la importància que tindrà aconseguir la classificació al més aviat possible, ja que “el nostres primer objectiu és estar a la final a vuit. Un cop hi tinguem l’accés assegurat, ja pensarem en la posició de grup en què podem acabar”.

Temps mort CN Atlètic-Barceloneta

De moment, l’Atlètic-Barceloneta marxa cap a Itàlia amb les bones sensacions aconseguides després de superar, a la Lliga, el CN Sant Andreu, en l’última jornada disputada de la Divisió d’Honor de waterpolo.