L’Atlètic-Barceloneta s’ha imposat amb comoditat a la piscina del Sant Andreu per 9 a 18. Una victòria que manté imbatut els mariners i als andreuencs a la part mitjana de la classificació.

El CN Atlètic-Barceloneta encarrila la victòria en el primer quart

L’Atlètic-Barceloneta ha sortit disposat a sentenciar el partit per la via ràpida i la veritat és que ho ha fet. Un parcial de 0 a 5 en el primer quart ha encarrilat la victòria dels mariners. El Sant Andreu no ha pogut fer res contra l’allau ofensiu dels jugadors de Chus Martín i tampoc no ha trobat la manera de superar la intensitat defensiva del Barceloneta. En el segon quart, el partit s’ha igualat. Els andreuencs han estat més encertats de cara a gol i això els ha permès mantenir un cert cara a cara amb l’Atlètic-Barceloneta. A la mitja part, el resultat era de 3 a 9.

Els mariners, molt superiors

En el tercer quart, el Sant Andreu ha seguit plantant cara. El partit estava decidit, però, com a mínim, ha competit. De fet, el parcial d’aquest període ha estat el mateix que l’anterior, 3 a 4. En l’últim i definitiu quart, l’Atlètic-Barceloneta ha tornat a prémer l’accelerador i l’ha tornat a guanyar amb comoditat. Al final, els mariners han doblat en el marcador el Sant Andreu, 9 a 18.