L’obesitat infantil és un dels problemes més destacats de la societat actual. Per aquest motiu, el Club Esportiu Mediterrani, l’Agència de Salut Pública de Barcelona i el districte de les Corts han iniciat un projecte per lluitar-hi en contra. Les tres entitats han desenvolupat el programa primer a les aules i després en sessió pràctica a les instal·lacions del Mediterrani del carrer del Regent Mendieta.

Obesitat infantil CE Mediterrani

La lluita contra l’obesitat infantil

L’objectiu principal, tal com destaca Antoni Coll, conseller d’Esports del districte de les Corts, “és donar a conèixer a famílies i nens hàbits saludables i lluitar contra l’obesitat infantil”. També es pretén que l’esport s’introdueixi en la vida diària dels estudiants. L’activitat, a més, permet “passar de la teòrica a la pràctica d’una manera divertida fent activitat física amb la despesa energètica que això suposa”, destaca Ivan David, director d’Explotació del CE Mediterrani.

Els primers: Escola de Sant Ramon Nonat

Els centres educatius adscrits als programes Creixem sans (quart de primària), Creixem més sans (sisè de primària) i Canvis (segon d’ESO), de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, gaudiran de l’activitat. Els primers a fer-ho han estat els nens de quart de primària de l’Escola de Sant Ramon Nonat i l’experiència ha estat tot un èxit.