Prèvia Manresa - Sant Andreu
@uesantadreu

La UE Sant Andreu s’enfronta al CE Manresa en el primer partit del 2022 amb la intenció de fer el mateix que quan va acabar el 2021, amb un triomf. Després de guanyar el Figueres, a Vilatenim, els de David Almazán volen fer el mateix a la capital del Bages. El partit, corresponent a la divuitena jornada de la Tercera RFEF, es disputarà aquest diumenge, 9 de gener a les 12 h.

El Sant Andreu, es fa fort lluny del Narcís Sala

Davant el Manresa, el Sant Andreu disputarà el segon partit seguit fora de casa aquesta temporada. Els quadribarrats encadenen tres jornades seguides sense perdre lluny del seu estadi després d’empatar amb el Vilassar i de guanyar el Castelldefels i el Figueres. Gràcies a aquests partits, els andreuencs han sumat set punts dels últims nou que ha jugat a domicili.

El Manresa, un rival complicat

El conjunt de Ferran Costa ocupa la vuitena posició a només dos punts del Sant Andreu. Els manresans encadenen onze jornades sense perdre. Això sí, només han guanyat tres partits i la resta han estat tot empats. De fet, al Nou Congost no guanyen des de mitjans de setembre quan es van imposar al Sants, ja que el partit que van jugar i guanyar davant l’Ascó es va disputar a Sallent.