UE Sants

El Sants viatjarà fins a Figueres en el matx corresponent a la 18a jornada de la Tercera Divisió RFEF. El partit es disputarà a Vilatenim a partir de les 18.05 h diumenge, 9 de gener, i l’enfrontament es podrà veure pel web de betevé.

El Sants vol començar l’any tal com va acabar el 2021

El Sants va acabar l’any 2021 de la millor manera possible, amb una gran victòria a casa d’un dels grans de la categoria, el Vilafranca, per 1 gol a 2. A més els de Tito Lossio van fer la millor primera part de tota la temporada. Per començar l’any 2022 jugaran a Vilatenim contra el Figueres. Si guanyen sortiran de les posicions de descens i superaran els gironins a la classificació. Serà el primer partit de la segona volta. A l’anada els barcelonins ja van guanyar el Figueres a l’Energia per 1 a 0 amb gol de Fàvio.

El Figueres no coneix la victòria a Vilatenim

El Figueres va acabar l’any amb derrota a Vilatenim contra el Sant Andreu per 1 gol a 2 i començarà el 2022 jugant a casa i contra un altre equip barceloní, el Sants. El Figueres encara no coneix la victòria a Vilatenim aquesta temporada (quatre empats i quatre derrotes) i vol començar amb bon peu el 2022. El Figueres tindrà les baixes d’Urri, Pol Blay, Joan Maynau, Pol Bastidas, Pol Tarrenchs i Marc Bech, mentre que Pere Espuña i Mario Mendoza podrien reaparèixer a la convocatòria. Els que segur que tornen després de perdre’s el darrer partit del 2021 contra la UE Sant Andreu són Dani Gómez, després de complir un partit per sanció, Jorge Torres i Timo.