El Sant Andreu ha aconseguit una victòria agònica al camp del Figueres per 1 a 2. L’equip quadribarrat ha començat perdent amb un gol de Pau Tubert pels empordanesos a l’inici de la segona meitat. La fe del Sant Andreu i el bon joc en els segons 45 minuts han permès capgirar el marcador. Mulero ha situat l’empat en una rematada creuada i Pau Morer ha desfermat l’eufòria visitant amb un gol al minut 98, després d’una gran acció col·lectiva. Amb el triomf, el Sant Andreu segueix somiant amb la promoció d’ascens. Els quadribarrats sumen 26 punts i escalen a la sisena posició.

Una jornada més, el partit ha servit per constatar que l’afició de la Unió Esportiva Sant Andreu no hi entén ni de quilòmetres, ni horaris, ni dies de partit. I és que Vilatenim s’ha omplert de més d’una cinquantena d’aficionats andreuencs. Ara bé, la notícia ha estat una altra, i no pas positiva. Algun d’aquests seguidors ha tornat a provocar incidents en la celebració del gol local, i un jugador del Figueres ha hagut de ser atès pel llançament d’un objecte per part, presumtampent, d’un seguidor andreuenc. Aquest fet ha provocat que l’àrbitre del partit aturés el duel durant gairebé 10 minuts, esperant la presència dels Mossos d’Esquadra a Vilatenim.

Primera meitat ensopida

El partit ha començat igualat i sense un dominador clar. De totes maneres, ha estat el Sant Andreu el primer a generar perill amb una ocasió d’Expósito. La lluita al mig del camp per fer-se amb el control ha estat intensa. En el minut 25, Sergi Vives s’ha lesionat en una acció defensiva i ha estat susbtituït per Recine. Els sistemes defensius s’han imposat als ofensius i ha costat molt generar ocasions a les àrees. Per part del Sant Andreu, el jugador més vertical ha estat Èric López, que des de la banda esquerra ha provat diverses accions per assistir els seus companys, sempre sense sort en la rematada. Al final de la primera part s’ha arribat amb empat a 0.

Remuntada del Sant Andreu a la segona part

La segona meitat ha arrencat de la pitjor manera pels interessos dels quadribarrats. Pau Tubert, juvenil del Figueres, ha estrenat el marcador en una acció des de la cantonada. El Sant Andreu ha intentat reaccionar, altre cop amb alguna oportunitat d’Expósito. David Almazán ha donat entrada a Fassani i Mulero per buscar l’empat. Tot un encert, i és que a tocar del minut 90, Sergi Mulero ha situat l’empat a un al marcador després d’engaltar una bona rematada creuada a centrada del capità Llamas. Mulero ha estat a punt de fer el segon només dos minuts més tard pel Sant Andreu. La bogeria pel Sant Andreu ha arribat amb una gran triangulació quadribarrada que ha finalitzat delíciosament Pau Morer, que ha situat l’1 a 2.