Derrota la UE Sants davant el CE Manresa per 3 a 1. El conjunt de Tito Lossio ha perdut després d’un primera part molt dolenta de l’equip santsenc.

Dos descuits condemnen el Sants

El partit ha començat amb domini d’un Manresa, que jugant a casa i davant la seva afició, s’ha mostrat més incisiu en atac. Tot i així, el primer gol del Manresa ha arribat en una errada dels santsencs, Uri no ha blocat una pilota, que semblava fàcil, i Noah molt oportú no ha desaprofitat l’oportunitat per fer l’1 a 0.

El Manresa ha continuat buscant el gol per eixamplar la diferència. Al minut 28, un bon cop de cap de Javi López s’ha trobat amb un immens Uri Antonell, que ha evitat el segon dels locals.

Quatre minuts més tard, el porter no ha pogut fer res per evitar el segon gol dels del Bages. A la sortida d’un córner, la pilota ha quedat morta dins l’àrea i Noah ha posat el peu per fer el 2 a 0.

El Sants estava tocat i l’equip de Ferran Costa no ho ha desaprofitat. Pau Darbra, al minut 38, ha aprofitat una passada llarga per fer el 3 a 0.

Canvi del Sants a la segona part

A la segona i amb tres canvis fets al descans, el Sants ha aconseguit retallar distàncies. Guillermo, al minut 54 ha fet el 3 a 1. L’equip de Lossio ha continuat buscant la porteria d’Oscar Pulido. Júnior, al minut 61, ha fet una bona centrada que no ha trobat rematador. I 12 minuts mes tard, ha estat Michu qui ha vist com el porter del Manresaha desviat el seu xut a córner.

Al final, però, el Manresa ha mantingut el marcador i el partit ha acabat 3 a 1 favorable a l’equip bagenc.

A la segona part hem demostrat intensitat, atreviment, és l’equip que vull veure