El RC Polo tornarà a jugar una final de la Copa de la Reina d’hoquei herba, cosa que no passava des del 2019. Les barcelonines han superat l’Atlètic Terrassa per 0 a 3 després d’una primera part molt igualada, gràcies als gols a la represa de Marta Segú, Alicia i Florencia Amudson.

El Polo buscarà demà la seva cinquena Copa de la Reina, que se’ls resisteix des del 2015, a les 10.45 h contra el Club de Campo, favorit i amfitrió, i que ha guanyat sis dels últims set títols.

La balança no es decanta a la primera meitat

La primera meitat ha estat molt igualada entre els dos equips catalans. Les ocasions més clares les han tingut les barcelonines, amb tres penalty corners que no han acabat de transformar. Les egarenques s’han vist superades i gairebé no han arribat a l’àrea contrària.

El Polo sentencia i aconsegueix el bitllet a la final

El Reial Club de Polo ha continuat dominant el partit, aquest cop amb més encert de cara a porteria. Marta Segú ha posat l’1 a 0 al marcador, i avançava per primera vegada les barcelonines al marcador. El domini ofensiu ha continuat creixent i Alicia Umbert ha sentenciat el partit amb el segon gol després d’un penalty corner. La cirereta del pastís l’ha posat Florencia Amudson amb el tercer gol, cosa que els permetia arribar a la final.

Les de Jordi Alastrué jugaran una final de la Copa de la Reina d’hoquei després de 4 anys i poden aconseguir guanyar un títol que se’ls resisteix des del 2015.