El Barça ha perdut contra el Club de Campo per 4 a 1 en la semifinal de la Copa del Rei. Els blaugranes no han estat capaços de reaccionar per capgirar el marcador. El solitari gol de Sergi Puig no ha estat suficient per competir contra un Club de Campo molt efectiu, que ha marcat dos gols al primer quart i dos més a l’últim. Amb aquest resultat, el conjunt madrileny passa a la final i es veurà les cares contra l’Atlètic Terrassa HC.

Dues arribades, dos gols

El FC Barcelona ha començat dominant el partit en aquesta semifinal de la Copa del Rei contra el Club de Campo, que generava poc perill. Tot i això, quan havia passat poc més de deu minuts, Lucas García, del conjunt madrileny, ha estrenat el marcador gràcies a un contraatac i, poc després, Borja Lacalle ha fet el segon quan estava a punt d’acabar el primer quart (2-0).

En el segon quart no hi ha hagut cap acció de perill. Als blaugranes els hi ha costat trobar espais i fer mal, ja que davant tenien un Club de Campo molt defensiu que ha protegit el resultat fins a l’últim sospir i ha aconseguit arribar al descans amb el 2 a 0.

El Barça és incapaç de reaccionar

A la represa del tercer quart, el partit ha mantingut la mateixa dinàmica. El Barça no ha aconseguit reaccionar i no han pogut donar fluïdesa al joc perquè els locals no paraven de pressionar. De fet, les úniques ocasions que tenien, quasi totes a pilota parada, han sigut refusades per la defensa.

A les acaballes del partit, el FC. Barcelona ha intentat ser més intens, però quan més ocasions generava, un Club de Campo molt eficaç ha marcat dos gols seguits que han materialitzat Rafael Vilallonga i Enrique Zorita (4-0). Malgrat tot, a l’últim minut, el blaugrana Sergi Puig ha fet el definitiu 4 a 1.