L’Europa ha guanyat el Badalona per 1 a 0 i afrontarà el derbi contra el Sant Andreu com a líder de la Tercera RFEF. El conjunt gracienc s’ha imposat als badalonins després de perdre en la jornada anterior al camp del San Cristóbal. Amb aquesta victòria els escapulats recuperen el lideratge de la categoria després que el Sant Andreu hagi empatat al camp del Muntanyesa.

L’Europa no aconsegueix obrir el marcador

Els escapulats eren conscients de la importància del partit i han sortit al camp molt ofensius i intensos. Els d’Ignasi Senabre no han deixat d’atacar durant tota la primera part, però no han trobat el gol que els donés l’avantatge en el marcador. Els graciencs han tingut diverses oportunitats per marcar, Nolla i Aliaga han creat molt perill a l’àrea rival i han estat a punt de fer el primer del partit, però el porter Froilán, amb bones intervencions, els ho ha impedit.

Aliaga dona els tres punts als graciencs

La segona meitat de partit ha estat molt similar a la primera. L’Europa no deixava d’insistir en atac i intentava perforar la porteria del Badalona. Els escapulats, però, han obtingut la recompensa al minut 56, quan Aliaga ha fet l’1 a 0 en convertir un penal provocat per Ricki Vidal. Tot just després de marcar, l’equip gracienc ha tingut un detall per a Sergi Pastells, lesionat de gravetat fa una setmana. L’autor del gol, Aliaga, ha mostrat una samarreta escapulada amb el dorsal del lateral de l’Europa. Amb l’avantatge al marcador, l’Europa no ha afluixat i podria haver fet el 2 a 0 en diverses ocasions però el marcador no s’ha mogut més. Amb aquesta victòria l’Europa recupera la primera posició de la categoria i jugarà el derbi contra el Sant Andreu com a líder.