El Sants no ha pogut tornar de Vilafranca amb cap punt. El locals, un rival directe, s’han imposat per 3 a 2 en un partit amb moltes alternatives i que s’ha decidit en el temps afegit. Un gol d’Ashot en el minut 93 ha sentenciat l’enfrontament. El Sants ha aconseguit empatar dues vegades el marcador advers, però torna de buit de Vilafranca.

Una primera part igualada

Durant la primera meitat s’ha vist un Sants ben plantat en defensa, amb una línia de cinc que ha posat les coses molt complicades al Vilafranca. Els locals han tingut més la pilota (59 % i 41 %), però tampoc han disposat de gaires oportunitats. Una rematada d’Ashot de cap al minut 33 que ha anat fora ha estat l’oportunitat més clara dels primers 45 minuts.

Segona part boja

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica que la primera, però al minut 65 Eric Via ha aconseguit avançar els locals gràcies a un xut de falta. El Sants ha reaccionat perquè nou minuts més tard, Sergi ha fet l’empat a 1. L’alegria dels santsencs ha durat un minut, perquè Ashot ha marcat el 2 a 1 en el minut 75, però encara hi ha hagut temps per a més. Un penal per mans en el minut 84 ha provocat que el Sants empatés gràcies a Ruiz.

En el temps afegit ha arribat la galleda d’aigua freda per als barcelonins. Ashot, en una jugada molt ràpida, ha aconseguit fer el 3 a 2 defintiu per al Vilafranca, que enfonsa el Sants a la classificació.