Sabadell Barça Atlètic
@FCBarcelonaB

El Barça Atlètic ha guanyat el Sabadell 1 a 2 gràcies a un doblet d’Estanis Pedrola. Amb aquesta victòria els blaugranes es mantenen en la zona de play-off d’ascens i es situen quarts, de manera provisional, en la classificació. El conjunt que dirigeix Rafa Márquez té un total de 48 punts i acumula set jornades seguides sense perdre, amb 15 dels 18 últims punts aconseguits.

Estanis Pedrola avança el Barça Atlètic al marcador

El partit ha començat amb un Sabadell molt intens que ha estat a punt de marcar només començar, però el xut del jugador sabadellenc Corbalán s’ha estavellat contra el pal. Malgrat tot, Estanis Pedrola ha inaugurat el marcador amb un gol molt ben col·locat a l’escaire al minut sis aprofitant un contraatac dirigit per Luismi Cruz (0-1). Tot i aquest gol encaixat, el Sabadell ha evitat que el Barça tingui fluïdesa en el joc amb una pressió molt bona, però els blaugranes tallaven qualsevol ocasió de perill. Els dos extrems dels de Rafa Márquez han estat molt efectius durant tota la primera part gràcies al gran desbordament que tenen i, al minut 35, Luismi Cruz ha tornat a fer una assistència a Estanis, que ha afusellat la porteria rival sense contemplacions, per establir, així, el 0 a 2, amb què s’ha arribat al descans.

Els blaugranes aguanten el resultat

A la represa de la segona part, el matx ha continuat amb la mateixa dinàmica. El Barça ha intentat controlar el partit, però una pressió del Sabadell molt alta ha evitat la creació d’un joc associatiu. Tot i les dificultats dels blaugranes per sortir del seu camp amb la pilota jugada, els locals no han creat gaire perill i totes les ocasions les ha refusat Ander Astralaga fins al minut 71, quan David Astals ha reduït distàncies al marcador amb l’1 a 2. Els sabadellencs quan atacaven ho feien molt accelerats i amb poca precisió, i quan creaven perill no han tingut encert de cara a porteria. Els de Rafa Márquez, per contra, cada vegada eren menys ofensius i han defensat el resultat favorable d’1 a 2 fins al final.