RC Polo
@rfe_hockey

El RC Polo masculí ha complert els pronòstics i s’ha imposat sense problemes al Terrassa en els quarts de final de la Copa del Rei d’hoquei herba, que es disputa a Madrid. Els barcelonins han golejat per 1 gol a 5.

Una gran primera part del Polo

Els homes entrenats per Carlos García Cuenca han començat molt forts i s’han avançat 0 a 2 en el marcador. Tot i que el Terrassa ha escurçat diferències en un minut dolent dels barcelonins, el Polo ha reaccionat per anar al descans amb un 1 a 4 gairebé definitiu. En la segona part, el Polo ha aguantat el resultat per acabar amb l’1 a 5 definitiu. A les semifinals l’espera l’Egara, que ha eliminat els amfitrions, el Club de Campo.

D’altra banda, les noies del Polo també s’han classificat per a les semifinals després de superar la Reial Societat.