El Reial Club de Polo continua la persecució de la primera plaça al Campionat de Catalunya de la Divisió d’Honor masculina. El conjunt de Roger Pallarols s’ha imposat al Club Egara per 4 a 3.

Domini del Polo

El Polo ha començat el partit molt concentrat i gràcies a això ha aconseguit una avantatge de 2 a 0 amb els dos gols d’Alex Reyne abans del quart d’hora de partit. El Club Egara, però, ha pogut escurçar distàncies en el segon temps amb un gol de Josep Lluís Novell. Amb el 2 a 1 s’ha arribat al descans.

Després del descans, més gols

El tercer i quart període han servit per veure quatre gols més. Un parcial de 2 a 0 per als polistes els ha permès entrar al tram final de partit amb un còmode 4 a 1, amb gols d’Iñaki Zaldúa i Borja Llorens. Però, els egarencs no volien marxar de l’Eduardo Dualde sense demostrar el potencial que tenen. Dos gols de Xavi Gispert han servit per posar el 4 a 3 definitiu en el marcador.

Amb la victòria, el Polo ha aconseguit, d’una banda, continuar a la part alta de la classificació i, de l’altra, revenjar-se de l’equip que el va deixar sense títol de Lliga la temporada passada.