Artur Bossy  i Gemma Barrachina han estat els guanyadors de la 41a edició de la Cursa de la Mercè.  El corredor del FC Barcelona ha aconseguit el triomf amb una marca de 30 minuts i 12 segons. L’atleta del Ríos Running ho ha fet amb 35 minuts i 16 segons. La prova, de 10 quilòmetres, s’ha disputat en una matinal força calorosa, tot i el canvi de data de la cursa, que s’ha endarrerit enguany 15 dies. En total, prop de 12.000 persones s’havien inscrit a una de les curses més multitudinàries de la ciutat de Barcelona i que tanca les Festes de la Mercè.

cursa de la Merce 2019 Artur Bossy

Cursa de la Mercè: triomf dels no favorits

Artur Bossy Anguera ha aconseguit superar el favorit en categoria masculina, Mourad el Bannouri, guanyador de les edicions de 2018 i 2017, que ha arribat vuit segons més tard, amb un temps de 30 minuts i 20 segons. Tercer ha acabat el seu company de l’equip La Sansi,  el letó Dimitris Serjogins, que ha aturat el crono en 30:35.
Gemma Barranchina ha aconseguit el triomf després de superar Míriam Ortíz (AA Catalunya), guanyadora de l’edició de l’any passat, que ha acabat amb un temps de 37 minuts i 5 segons. Ha completat el podi Nerea Costal, del CA Running, amb 38 minuts i 42 segons.