Pol Lozano és, sens dubte, un dels pilars del RCD Espanyol dins i fora del camp. És el cervell, però també una de les ànimes de l’equip de Luis García. El migcampista ha tornat a casa seva per consolidar-se com a futbolista blanc-i-blau i fer realitat l’objectiu del retorn a Primera. Pol Lozano ha estat el gran protagonista del ‘btv esports’ d’aquest diumenge, amb una extensa entrevista a betevé en què ha repassat tota l’actualitat de l’Espanyol.

Pol Lozano parla de la importància de la figura de Luis Garcia, la pressió i l’orgull que impliquen ser jugador de l’Espanyol, el seu rendiment a la gespa, l’ambient difícil que ha superat la plantilla en el darrer estiu i un objectiu personal: seguir els passos triomfants de Sergi Darder a l’Espanyol.

Pol Lozano, pur sentiment per l’Espanyol

“Per agafar el timó de Sergi Darder a l’Espanyol s’han de fer moltes coses encara, s’ha de rendir molt més, s’han de jugar molts més partits. A la vida t’has de marcar objectius i un pot ser el de seguir els passos de Sergi Darder a l’Espanyol”. Aquestes han estat les paraules de Lozano sobre el qui va ser capità i institució de l’Espanyol, Sergi Darder. Pol Lozano ha reconegut que l’adeu del capità va ser dur: “Darder era el nostre líder, va ser un professional fins a l’últim dia”.

Pol Lozano també ha parlat de la fortalesa de la plantilla de l’Espanyol: “És cert que a l’estiu vam viure moments difícils amb les sortides, però ara l’ambient al vestidor és espectacular, tenim molta fortalesa”. El migcampista de Sant Quirze del Vallès també ha mostrat la seva humilitat a l’hora de parlar de les seves cessions fora de l’Espanyol: “Era conscient que el que volia era jugar a l’Espanyol, i si calia sortir d’aquí no tenia cap inconvenient a marxar si en un futur havia de passar el que ara està passant”.

Les crítiques de Pol Lozano als horaris de partits de l’Espanyol

“A tots ens agradaria jugar en un horari normal, perquè un dilluns, a les 21 hores, no és un horari normal. Ens hi hem d’adaptar, hi ha molta gent que vindrà i molta que no pot perquè està treballant. Encara que no hi siguin presencialment, sabem que figuradament els tindrem a l’estadi”, ha explicat Pol Lozano.

Els elogis de Pol Lozano a Luis García

Sobre el seu rendiment aquesta temporada a l’Espanyol, Pol Lozano es mostra ambiciós a millorar el que ha ofert fins ara: “Crec que encara ho puc fer millor, he fet un pas endavant, però encara puc aportar més a l’equip”. En el seu rol a l’equip hi ha una figura clau, la del tècnic espanyolista: “Amb Luis García hi parlo des del cor. M’està ajudant molt, tinc total confiança amb ell, parlem de tot, del partit de sensacions… a vegades la pressió et pot jugar una mala passada però tinc la seva confiança i puc comptar amb ell”.