Sant Andreu grada
@uesantandreu

El derbi entre el Sant Andreu i l’Europa del 28 de gener ha despertat una febre absoluta per aconseguir una entrada. Quan encara falten més de deu dies per a un dels partits de l’any, el Narcís Sala està a punt de penjar el cartell de ple fins a la bandera. En total, ja s’han venut gairebé 6.000 entrades anticipades per al Sant Andreu – Europa, i a hores d’ara, només en quedarien unes 600 per arribar al ple absolut.

Una fita històrica per a un partit històric a la ciutat de Barcelona. Europa i Sant Andreu viuen un dels millors moments de la seva història i el futbol de barri, el popular, l’autèntic, ho celebra.

Sant Andreu – Europa, el derbi més igualat

Quan encara falta una jornada de la Segona RFEF per la disputa del derbi, el Sant Andreu i l’Europa arriben igualadíssims al segon duel directe del curs. L’Europa és tercer, amb 33 punts, i el Sant Andreu ocupa la quarta plaça amb 32 punts. Tot fa pensar que els dos equips arribaran ben apretats a la cita del Narcís Sala, en un derbi que s’augura decisiu. A la primera volta, l’Europa va passar per sobre del Sant Andreu amb un resultat final de 3-0, que pot marcar també la diferència de gols particular en una classificació pel play-off que es preveu molt i molt ajustada.