El Barça ha disputat el que ha estat el darrer partit de pretemporada a Trondheim, Noruega, davant el Rosenborg. Les jugadores blaugrana han completat un partit molt seriós, que han dominat de cap a cap i han superat clarament a les nòrdiques per un marcador clar: 0 a 3. L’equip ja està preparat doncs pel debut a la Lliga Iberdrola el dia 4 de setembre a les 12h, contra el Granadilla, a l’estadi Johan Cruyff.

Primera part de domini abassegador del Barça

Els primers quaranta-cinc minuts han estat de domini blaugrana. Les arribades de les barcelonines s’han anat succeïnt des de l’inici del matx. Bruna Vilamala ha estat una de les més insistents, la jove davantera té gol i ho ha provat generant perill a la porteria local. Mariona Caldentey i Caroline Graham també han estat de les jugadores amb més aportació ofensiva. L’únic gol de la primera part l’ha marcat Aitana Bonmatí al minut 39, amb un xut ben orientat.

Dos gols als últims minuts

A la segona meitat, el Rosenberg ha notat la pressió del marcador en contra generant algunes ocasions de perill, però les blaugranes han seguit superiors.

La sentència l’ha signat Caroline Graham al minut 84 amb un golàs, quan ha rebut la pilota a la frontal de l’àrea i l’ha enviat, ajustada al travesser, al fons de la xarxa. Clàudia Pina ha estat l’encarregada de reafirmar la victòria blaugrana al segon minut del temps afegit.

Homenatge en femení

Les jugadores culers premiades en la gala de la UEFA el passat dijous trepitjaran la gespa del Camp Nou a la prèvia del partit del primer equip contra el Getafe.

El públic de l’estadi rendirà homenatge a Sandra Paños, millor portera, Irene Paredes, millor defensa en aquesta temporada cedida al PSG, Jenni Hermoso, millor delantera, i Alèxia Putellas, millor migcampista i millor jugadora de l’any.