Alèxia Putellas ja és una llegenda en actiu del futbol en general, i del Barça en particular. La futbolista de Mollet del Vallès s’ha convertit en la primera jugadora espanyola que guanya el premi de millor futbolista per la UEFA. La capitana del Barça tanca amb aquest premi individual una temporada memorable, amb la primera Champions de la història del club i amb un triplet antològic amb el Barça.

La lliçó d’esportivitat d’Alèxia Putellas

Alèxia Putellas va tornar a donar una lliçó d’esportivitat als micròfons, en un programa especial de Barça TV. La capitana del Barça, emocionada, va dir: “Quan he sabut que guanyava, el primer que m’ha vingut al cap és la meva família, allà on vaig començar.” Alèxia ha posat per davant el grup que no pas el guardó individual. “Encara no he tocat el premi i sento que estic aixecant un títol col·lectiu com a capitana, no ho veig com una cosa personal, això ho hem guanyat totes. És un esport col·lectiu, i tot el treball i la manera de jugar de l’any passat s’havia de veure reflectit, i al final m’han escollit a mi, però les meves companyes també s’ho mereixien.

L’inici d’una era, segons Alèxia Putellas

Alèxia Putellas ha destacat que la fotografia històrica de tres jugadores del Barça com a millors d’Europa és només l’inici d’una era. “Hem arribat a un sostre, però des de dins el que es veu es que això acaba de començar, és la primera Champions, queda moltíssim i estic convensudíssima que aquesta foto és la primera però que en vindran moltes més. “