Amb pas ferm cap al títol de Lliga. Així es presenta el Barça en aquest tram final de temporada. Les blaugrana han guanyant el Granadilla Tenerifer per 6 a 1 i ja tenen 17 punts més que el segon classificat, el Llevant. L’equip de Lluís Cortés només necessita sumar vuit dels 30 punts que encara hi ha en joc. El partit contra les canàries es va ajornar en el seu moment per diversos positius de la covid-19 en el conjunt illenc.

El Granadilla s’avança i el Barça remonta

L’equip canari, que arribava al Johan Cruyff amb una ratxa de cinc victòries consecutives i sent l’últim equip que ha guanyat el Barça a la Lliga en els últims dos anys, ha demostrat el seu perill ben aviat. Només s’havien disputat vuit minuts, quan Pisco ha recuperat una pilota dins l’àrea i ha engaltat un xut que ha entrat per l’escaire de la porteria de Sandra Paños. El Barça ha encaixat el cinquè gol a la Lliga i, per primer cop, l’equip de Lluís Cortés ha començat un partit per darrere el marcador.

El Barça ha trigat ben poc a reaccionar. Només han passat cinc minuts, quan Jennifer Hermoso ha rebut una passada de Mariona per fer l’empat a 1. El Granadilla també ha reaccionat. Però en aquesta ocasió, Sandra Paños ha impedit el gol de les visitants.

L’equip de Lluís Cortés ha aconseguit capgirar el marcador al minut 25. Jenni Hermoso, amb la col·laboració involuntària de la defensa Patri, ha fet el 2 a 1. Quatre minuts més tard, Alexia Putellas ha caigut dins l’àrea. La mateixa jugadora ha llançat el penal i ha aconseguit el 3 a 1.

Jenni Hermoso, golejadora davant el Granadilla
@FCBFemeni

Abans del descans, les blaugrana encara han tingut una ocasió més de gol, però el xut de Crnogorcevic l’ha rebutjat Aline Reis.

Tres gols més, a la segona part

A la segona part, el Barça ha continuat buscant la porteria de Reis. Aitana Bonmatí, al minut 55, ha estat a prop d’aconseguir el quart gol a la sortida d’un córner.

Qui sí que ho ha fet ha estat Lieke Martens. La jugadora holandesa ha fet el 4 a 1 després d’aprofitar un xut al pal d’Alexia Putellas. La golejada l’han tancada Bruna Vilamala, al minut 85, amb una jugada afortunada dins l’àrea. En temps afegit, la mateixa jugadora ha fet el 6 a 1 definitiu.