Nikola Mirotic ja és, oficialment, jugador del Barça de bàsquet. L’aler pivot ha estat presentat al Palau Blaugrana després de passar la revisió mèdica i signar un contracte que l’unirà al club les tres pròximes temporades més una quarta d’opcional.

El primer dia al Palau

L’arribada de Nikola Mirotic ha aixecat molta expectació entre els mitjans de comunicació. El jugador ha passat a primera hora del matí la revisió mèdica i més tard ha signat el contracte que l’unirà al Barça durant les pròximes tres temporades.

Després de firmar l’acord, el jugador ha trepitjat per primera vegada la pista del Palau Blaugrana amb la seva nova samarreta i ha contestat les preguntes dels mitjans de comunicació

Un montenegrí amb passat blanc

Mirotic és un jugador de 28 anys i 2,08 d’alçada que arriba procedent dels Milwaukee Bucks de l’NBA, amb els quals ha disputat 28 partits –14 de lliga regular i 14 de play-off.

Abans de jugar amb el club de Winsconsin, el montenegrí va passar pels New Orleans i els Chicago Bulls. El salt a la lliga nord-americana el va fer després d’haver jugat a les categories inferiors del Joker School de Montenegro i amb el Reial Madrid. Amb els blancs, Mirotic va jugar 97 partits de l’Eurolliga i 168 a l’ACB. En el seu palmarès té una Lliga (2013), dues Copes del Rei (2012 i 2014) i dues Supercopes (2013-2014).

El tercer fitxatge

Mirotic s’ha convertit en el tercer fitxatge del projecte Pesic. Després de la renovació del tècnic, la directiva ha començat a incorporar jugadors. El primer en arribar ha estat Cory Higgins, mentre que la segona incorporació va ser la de Brandon Davies. Amb Mirotic, el Barça de bàsquet ja ha fet tres fitxatges en aquest estiu.