El partit ha estat molt igualat ja des d’un bon principi. Els blaugrana han tingut problemes amb els triples, però en canvi han dominat el rebot en atac i han arribat al descans amb un avantatge de quatre punts. En la segona part el Reial Madrid ha millorat, però sense distanciar-se en el marcador. Com en gairebé tots els enfrontaments contra l’equip blanc, el partit s’ha decidit en l’últim quart.

Els homes entrenats per Xavi Pascual no han estat encertats en el tir lliure, han perdut el control i Navarro, que només ha fet cinc punts i menys tres de valoració, no ha estat gens fi. Malgrat tot, i quan semblava que el Madrid guanyaria fàcilment, el Barça ha defensat bé amb un parcial de 8 a 0, i una jugada d’Oleson ha posat al davant el Barça en els últims segons. Ha estat un miratge, Llull ha encistellat els dos punts definitius a una dècima del final. Una Copa del Rei blanca, però poc ha faltat perquè els blaugrana sorprenguessin.

76 – FC Barcelona (17+25+17+17): Huertas (15), Navarro (5), Papanikolaou (2) i Lorbek (8), Tomic (14) -cinc inicial-; Dorsey (7), Sada (0), Abrines (7), Oleson (11), Nachbar (7) i Pullen (0).

77 – Reial Madrid (16+22+22+17): Llull (9), Rudy Fernández (19), Darden (2), Mirotic (17) i Bourousis (2) -cinc inicial-; Draper (5), Reyes (9), Rodríguez (8), Carroll (2) i Slaughter (4).