El Muntanyesa ha sumat una nova victòria al Municipal de Nou Barris contra el Peralada. Un gol d’Eric Jiménez a la primera part i un de Pedro Bilbao a la segona ha estat suficient perquè els homes entrenats per Raúl Paje sumin tres punts més que els col·loquen en tercera posició de la Tercera RFEF amb els mateixos punts que l’Hospitalet, que és segon i Sant Andreu, San Cristóbal i Grama. Una victòria que consolida el Muntanyesa en la lluita per entrar a play-off després d’assolir l’ascens.

Eric Jiménez avança a la Monta a la primera part

El Muntanyesa ha començat molt bé i s’ha avançat en el minut 17 gràcies a un contraatac ràpid de Múrcia que Eric Jiménez ha convertit en l’1 a 0. Els homes entrenats per Raúl Paje s’han trobat còmodes al Municipal de Nou Barris, on aquest any només han cedit un empat i el mateix Eric Jiménez ha estat punt de fer el segon en un xut molt potent que ha rebutjat el porter del Peralada a córner. Una bona Monta que ha marxat al descans amb victòria per la mínima.

Bilbao sentencia a la segona

A la segona part, els gironins han posat una marxa més, però no han aconseguit crear ocasions clares de gol. De fet, han estat els locals els que han foradat la xarxa amb el segon gol del Muntanyesa de Pedro Bilbao amb un xut des de fora l’àrea que ha sorprès el porter David Aroca. Favio Osorio ha estat a punt de fer el tercer amb una vaselina, però finalment el partit ha acabat amb victòria local per 2 a 0.

Declaracions dels protagonistes

Raúl Paje, entrenador del Cf Muntanyesa, i Pedro Bilbao, golejador del partit d’avui, han passat pels micròfons de Betevé.